O Nas

Ukvarjamo se z distribucijo in prodajo bižuterije, plemenitega jekla. Prodajamo izdelke iz srebra čistine 925 (pestra izbira uhanov, pirsingi, moske in ženske zapestnice in verižice, nekaj unikatnih izdelkov, prstani, nagležnice...) Pri nas dobite tudi razne modne dodatke kot so: lasni dodatki, rute, šali, velika izbira moških in ženskih pasov, torbic, denarnic.... Na razpolago imamo tudi izredno lepe srebrne (925) religiozne izdelke v kombinaciji z lesom, porcelanom. Čudovita darila za poroke, birme, obhajila, krste, obletnice ali okras vašega stanovanja z globjim pomenom.

Vsako sezono novi modeli torbic in bižuterije, rut,šalov, pasov,... Pohitite z naročili, zaloga omejena. Priskrbite si poglede mimoidočih, poskrbite za edinstvenost in urejenost s piko na i, ker pri M MAR d.o.o. se vse dobi, da boste izražali lepoto in usklajenost vse dni!

 

Smo ekskluzivni uvoznik za Slovenijo Swarovskega nakita MALU, italijanske proizvodnje. Visokokakovostni izdelki polepšajo vaš elegantni, športni, ter elegantno-športni videz. Izdelki so unikatno, ročno izdelani iz kvalitetnih materialov. Preverite ponudbo v našem spletnem katalogu.

Ponedeljek-Petek 7:00-18:00

Sobota 8:00-12:00

Nedelja-Prazniki Zaprto!

Delavni čas:

Mar d.o.o

Vse pravice pridržane @2018